Tallihenkilökunta

Tallipäällikkö Mirella Lempiäinenhardinero

Olen Mirella Lempiäinen ja kotoisin Pohjois-Savosta
Kiuruvedeltä.

Olen tehnyt tallitöitä nyt 15 vuotta. Alunperin olen ravipuolen ihminen ja treenannut ravureita pienen ikäni. Kotona Savossa meillä oli omia ravureita ja treenasin muidenkin hevosia. Ratsastanut olen nuorempana paljonkin, mutta aloittaessani tallitöiden tekemisen ratsastus jäi kokonaan. Kun hevoset ovat työtäni, niin harrastus on joku muu. 🙂

Harrastukseni on koirat ja niiden treenaaminen rodunomaisiin kokeisiin. Kotona minulla on tällä hetkellä kaksi saksanpaimenkoiraa.

Hoidan hevosia sydämellä ja maalaisjärjellä.

toinen intohimop

”Tälle alalle synnytään. Tätä ei voi oikein muuten oppia
kuin koko elämän kokemuksella hevosista.” 😀

Tallilla tavataan!
Mirella

 


Olen Tiia Venovirta, kotoisin Espoosta.

Tiia ja hevonen 2

Ala-asteikäisenä hurahdin hevosiin, ja niistä olenkin saanut itselleni harrastuksen ja ammatin. Peruskoulun jälkeen lähdin opiskelemaan Ypäjälle, ja sieltä valmistuin vuonna 2014 hevostenhoitajaksi ja harrasteohjaajaksi. Olen aikaisemmin työskennellyt pienimuotoisella ratsastuskoululla. Siellä olin vastuussa pihattohevosten hoidosta, ratsastustuntien pidosta ja toimin myös paljon nuorten hevosten kanssa.

Tulevaisuuden suunnitelmissa on jatkokoulututtua ratsastuksenohjaajaksi, ja siitä niin pitkälle kun intoa riittää… ja sitähän riittää 🙂

Hevosten hoidossa käytän hyväksi koulutustani ja olen aina valmis oppimaan uutta. Olen hevosten kanssa johdonmukainen ja niiden hyvinvointi on etusijalla.

Hihasta voi tulla nykäisemään, aina on hetki aikaa!

Tiia ratsain