AJANKOHTAISTA

Sivua päivitetty 21.5.2024

21.5.2024

KARANTEENI EHV-VIRUKSEN TAKIA ON PÄÄTTYNYT

Herpesvirustartunnoista johtunut omaehtoinen karanteeni Gumbölen Ratsastuskeskuksessa on päättynyt maanantaina 20.5.2024. Oirehtineista hevosista viimeisellä oli kuumetta viimeisen kerran sunnuntaina 5.5.2024. Talli ja seura kiittävät kaikkia kärsivällisyydestä sekä ohjeistusten noudattamisesta tautitilanteessa. Tervetuloa taas Gumböleen!


22.4.2024

EPÄILY EHV-VIRUKSESTA ON VAHVISTUNUT HERPESVIRUKSEKSI

Yhden hevosen tartuntaepäily on tänään testituloksen myötä vahvistunut EHV-1 -virukseksi. Gumbölen Ratsastuskeskus on toistaiseksi karanteenissa ja seuraamme viranomaisten ohjeistuksia tilanteen hoidossa. Tiedotamme aiheesta seuraavan kerran, kun saamme Ruokavirastolta karanteenisuosituksen sekä muita ohjeita.


21.4.2024

TALLISSA ON EPÄILY EHV-VIRUSTARTUNNASTA

Gumbölen Ratsastuskeskuksessa on yhdellä tallin hevosista havaittu neurologisia oireita. Hevosesta on otettu näyte EHV-viruksen testaamiseksi. Talli on karanteenissa siihen asti kunnes hevosen laboratoriotestien tulokset valmistuvat. Tiedotamme aiheesta seuraavan kerran testitulosten valmistuttua. 


GUMBÖLEN RATSASTUSKESKUSEN OSAKE MYYTÄVÄNÄ

Yhteydenotot Anna Kallaskari 044-288 4437

Muista myytävänä olevista osakkeista voit kysyä sähköpostitse grkhallitus@gmail.com


TULE TYÖKOKEILUUN TALLILLEMME!

Gumbölen Ratsastuskeskus haluaa toimia työkokeilupaikkana henkilölle, joka haluaa selventää omia ammatinvalinta- ja uravaihtoehtojaan. Lisätietoa TE-palveluista. http://te-palvelut.fi/te/fi/erikoissivut/kaytannot_ja_saannokset/index.html


DSC_0838

Kenttä