TALLI JA PUITTEET

karsinaTalli jakautuu isoon talliin ja pikkutalliin. Karsinoista 29 on ison tallin puolella. Pikkutalli koostuu kolmesta eri osiosta. 13 pikkutallin karsinasta neljä on kokonaan uudelleen rakennetussa Kekkilässä, kolme entisessä asuntosiivessä Annalassa ja loput kuusi tallin keskiosassa Pikkutallissa. Kaikkien tallin karsinoiden koot ylittävät EU-asetuksen minimivaatimukset.

Tallilla on kaikkiaan 23 hiekka- ja maapohjaista tarhaa. Suurimmassa osassa maapohjaisistakin tarhoista on tarhan etuosa hiekkaa. Lisäksi tallin pihapiirissä on toipilashevosia varten sairastarha. Kesäisin käytössämme on ollut laiduntarha-alue tallin välittömässä läheisyydessä.

GRK_syksy 2016
Yksin tarhattaessa tarha-aika on n. 4 tuntia. Kokopäivätarhaus on mahdollista pareittain tarhattaessa ja tällöin päiväheinät ruokitaan ulos.

Tallin pihapiirissä olevista tarhoista on iltaisin varattavissa tunnin aika omatoimista tarhausta varten. Muut tarhat ovat iltaisin vapaasti käytettävissä.

DSC_0838Ratsastusalueet lanataan päivittäin.

Isolla kuituhiekkapohjaisella kentällä on kastelujärjestelmä ajastimineen.

kentta ja maneesi pieni

 

 

Tallilla toimiva seura, Gumbölen Ratsastajat, tarjoaa runsaan estekalustonsa tallilaisten käyttöön. Keväällä 2017 hankittu myös WE-kalustoa!

Tallilla käy säännöllisesti useita este- ja kouluvalmentajia. Valmennusryhmiin on mahdollista liittyä mukaan ja uudetkin valmentajat ovat tervetulleita.

Tallia ympäröi upea luonto ja mahtavat maastot.

Mummiksen koivikko