KENTÄN JA MANEESIN VUOKRAUS

Ulkopuoliset ratsukot

Vuokraamme kenttää ja maneesia ulkopuolisille ratsukoille joko kausikortilla 200 €/ kk sisältäen alv tai kertamaksulla 25 €/ kerta sisältäen alv. Hinnat 1.7. alkaen kausikortilla 230 €/ kk sisältäen alv ja 28 €/ kerta sisältäen alv. Valmennustuntivaraukset merkitään tallin puolesta sähköiseen varauskalenteriin. Kentällä ja maneesissa voi olla vain yksi valmennus kerrallaan. Arkisin klo 16-20 kenttä ja maneesi eivät ole ulkopuolisten ratsukoiden käytettävissä.

Koiraharrastajat

Maneesia on mahdollista vuokrata koiraharrastuskäyttöön sunnuntaisin klo 7-9 välillä. Veloitus ensimmäiseltä koiralta 50 €/ tunti ja lisäkoirilta 25 €/ tunti. Vuorot sovittava tallipäällikön kanssa edeltävällä viikolla tallin asiakkaiden valmennusvarausten puitteissa. 

Lisätiedot ja tiedustelut

Tallilla on iso noin 46 m x 60 m suuruinen kuituhiekkapohjainen ulkokenttä ja noin 20 m x 60 m suuruinen kuituhiekkapohjainen maneesi. Lisätietoja maneesin ja kentän vuokraamisesta sekä itse varaukset tallipäälliköltä. Vuokraamme kenttää ja maneesia myös tapauskohtaisesti muuhun käyttöön. Parhaiten tavoitat tallipäällikön sähköpostitse osoitteesta gumbolenratsastuskeskus@gmail.comMaksut vuokrauksista suoritetaan Gumbölen Ratsastuskeskus Oy:n tilille FI95 5780 4120 0504 29 viitteellä 1245.

GRK kentän ja maneesin varauskalenterin luku
GRK Ulkokentan mitat (PDF–tiedosto)